קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות בר עם פרמזן.

הוראות

1
בסיר קטן להביא מים לרתיחה ולהסיר מחבת מחום. מערבבים פורצ ' יני. להשרות פורצ ' יני 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ומילואים השריית נוזל. במסננת לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. קוצצים פורצ ' יני ולהעביר לקערה גדולה. מבשלים שמורות השריית נוזל עד מופחת על 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה עם פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
רבע פטריות לבנות, דופק מעבד מזון ב 3 קבוצות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
חותכים קישואים לקוביות 1/4 אינץ'. קוצצים בצל ושום בשר טחון. בחום מחבת כבד 12 אינץ ' 1 כף חמאה מעל חום מתון עד קצף שוכך ומבשלים שליש פטריות לבנות עם 2 כפות שרי, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה והם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בשר טחוןבשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים תערובת פטריות לפורצ ' יני. מבשלים את שאר הפטריות ב-2 קבוצות חמאה עם שרי שנשאר באותו אופן ומוסיפים לתערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל קישואים ב 1 כף חמאה עד רך ומערבבים לתוך תערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל בצל ב הנותרים כף חמאה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים שום, טימין, מלח, פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים בצל לתוך תערובת פטריות עד בשילוב. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
בסיר 3 ליטר כבד להמיס חמאה על חום נמוך בינוני לטאטא בקמח. מבשלים רביכה, מקציפים, 3 דקות ומקציפים בחלב. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים בפרמזן, חרדל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחבת מחום לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה. הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא רוטב לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים תנור ל 191°. וחמאה צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' (3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מורחים 1 1/4 כוסות רוטב בתבנית אפייה ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מורחים שליש מילוי על יריעות פסטה בצלחת ומעלה עם 3 יריעות פסטה נוספות, לוחצים בעדינות על שכבות כדי להסיר כיסי אוויר. גיליונות פסטה העליון עם מוצרלה שליש. המשך שכבות באותו אופן עם רוטב, יריעות פסטה, מילוי, ומוצרלה, מסתיים עם מוצרלה (צלחת יהיה מלא שפה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מורחים את הרוטב שנותר על גבי ומפזרים פרמזן. על גיליון אפייה גדול מרופד רדיד לאפות לזניה באמצע התנור עד מבעבע וזהב, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
תן לזניה לעמוד 20 דקות. לזניה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לזניה לטמפרטורת החדר לחמם לפני ההגשה.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות פטריות פורצ'יני מיובשות (אודותאונקיות פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3שיני שוםשיני שום4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד מוצרלה מגוררת טרי (אודות1/2 פאונד מוצרלה מגוררת טרי (אודות1גדול20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 אונקיות פרמזן מגורר טרי (אודות1/2 אונקיות פרמזן מגורר טרי (אודות2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)6(חוֹרֶף)שרי.שרי.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה לא מלוחהמקל חמאה לא מלוחה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות לבנות טריותפטריות לבנות טריות1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישואים גדולים (אודותקישואים גדולים (אודות