לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות בר עם פרמזן.
הוראות
בסיר קטן להביא מים לרתיחה ולהסיר מחבת מחום. מערבבים פורצ ' יני. להשרות פורצ ' יני 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ומילואים השריית נוזל. במסננת לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. קוצצים פורצ ' יני ולהעביר לקערה גדולה. מבשלים שמורות השריית נוזל עד מופחת על 1/4 כוס.
יוצקים נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה עם פורצ ' יני.
רבע פטריות לבנות, דופק מעבד מזון ב 3 קבוצות עד קצוץ דק.
חותכים קישואים לקוביות 1/4 אינץ'. קוצצים בצל ושום בשר טחון. בחום מחבת כבד 12 אינץ ' 1 כף חמאה מעל חום מתון עד קצף שוכך ומבשלים שליש פטריות לבנות עם 2 כפות שרי, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה והם מתחילים חום.
מוסיפים תערובת פטריות לפורצ ' יני. מבשלים את שאר הפטריות ב-2 קבוצות חמאה עם שרי שנשאר באותו אופן ומוסיפים לתערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל קישואים ב 1 כף חמאה עד רך ומערבבים לתוך תערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל בצל ב הנותרים כף חמאה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים שום, טימין, מלח, פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים בצל לתוך תערובת פטריות עד בשילוב. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
בסיר 3 ליטר כבד להמיס חמאה על חום נמוך בינוני לטאטא בקמח. מבשלים רביכה, מקציפים, 3 דקות ומקציפים בחלב. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים בפרמזן, חרדל, ומלח.
הסר מחבת מחום לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה. הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא רוטב לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מחממים תנור ל 191°. וחמאה צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' (3 ליטר).
מורחים 1 1/4 כוסות רוטב בתבנית אפייה ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה.
מורחים שליש מילוי על יריעות פסטה בצלחת ומעלה עם 3 יריעות פסטה נוספות, לוחצים בעדינות על שכבות כדי להסיר כיסי אוויר. גיליונות פסטה העליון עם מוצרלה שליש. המשך שכבות באותו אופן עם רוטב, יריעות פסטה, מילוי, ומוצרלה, מסתיים עם מוצרלה (צלחת יהיה מלא שפה).
מורחים את הרוטב שנותר על גבי ומפזרים פרמזן. על גיליון אפייה גדול מרופד רדיד לאפות לזניה באמצע התנור עד מבעבע וזהב, על 45 דקות.
תן לזניה לעמוד 20 דקות. לזניה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לזניה לטמפרטורת החדר לחמם לפני ההגשה.