קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לזניה פטריות בשריות

לזניה פטריות בשריות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, לזניה פטריות בשריות עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 744 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -56 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קמח, עלי טימין, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 44 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לזניה בשרית חריפה , לזניה של צ'ילי בשרנית ולזניה בשרית חריפה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-400 מעלות F. חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
3
רוטב: בסיר של 2 ליטר ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
4
מוסיפים את הקמח וטורפים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים בהדרגה את החלב החם תוך כדי טריפה מתמדת כדי למנוע גושים. מבשלים על אש בינונית תוך כדי טריפה מתמדת עד שהרוטב סמיך וחלק, כ-8 דקות (לא נותנים לתערובת לרתוח).
מרכיבים שתצטרך
אגס בוסק, קלוף ופרוס דקאגס בוסק, קלוף ופרוס דק
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
1-1/2 כוסות אפרסקים פרוסים קפואים, מופשרים או חבילה אחת פטל ממותק קפוא, מופשר, לא מסונן1-1/2 כוסות אפרסקים פרוסים קפואים, מופשרים או חבילה אחת פטל ממותק קפוא, מופשר, לא מסונן
ציוד שתשתמש בו
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
5
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את הגבינות ואגוז המוסקט. מערבבים עד שהגבינות נמסות והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
6
מוסיפים את הפרושוטו, 1 כף מלח ו-2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
7
המילוי: במחבת גדולה מחממים את השמן והחמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקניתשמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
8
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד לריכוך, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא ארומטי, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
10
מוסיפים את הפטריות, הרוזמרין והתימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהפטריות מזהיבות והנוזלים התאדו, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
צווארי עוףצווארי עוף
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
11
מוסיפים 1 כף מלח ו-2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
12
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
13
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לביס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
14
מסננים ומניחים בצד.
15
להרכבת הלזניה: מצקת 1/2 כוס מהרוטב על תחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
מצקתמצקת
16
מניחים מעל 3 אטריות פסטה. כף 1/2 מתערובת הפטריות על הפסטה. מצקת 1 כוס מהרוטב על תערובת הפטריות ומניחים 3 אטריות נוספות מעל. חוזרים על השכבות בעזרת תערובת הפטריות הנותרת, 1 כוס רוטב ו-3 האטריות הנותרות. מעלים את הרוטב הנותר ומפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה מעושנת ו-1/2 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזןרוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
17
מזלפים את החלק העליון בשמן זית ואופים עד שהחלק העליון מזהיב והמלית מבעבעת כ-35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד כרוב ירוק מגורר דק1 1/2 פאונד כרוב ירוק מגורר דק
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
18
מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
19
חותכים את הלזניה לפרוסות ומגישים.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, ועוד, לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, ועוד, לפי הצורך21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבול8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, לשמן את תבנית האפייהחמאה, לשמן את תבנית האפייה63אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח כשר, בתוספת תוספת, לפי הצורךמלח כשר, בתוספת תוספת, לפי הצורך9אטריות לזניה בטעם תרד או רגילאטריות לזניה בטעם תרד או רגיל9766 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא חםחלב מלא חם680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שונות, כגון קרמיני, שיטאקה וכפתור, לרבעיםפטריות שונות, כגון קרמיני, שיטאקה וכפתור, לרבעים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שונות, כגון קרמיני, שיטאקה וכפתור, לרבעיםפטריות שונות, כגון קרמיני, שיטאקה וכפתור, לרבעים3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס פרמזן מגוררת1/2 כוס פרמזן מגוררת227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, קצוץ גספרושוטו פרוס דק, קצוץ גס113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס מגורר גבינת מוצרלה מעושנתכוס מגורר גבינת מוצרלה מעושנת3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Tenuta di Capraia Chianti Classico עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia הוא יין בעל מורכבות ומבנה מיטביים. צבע אדום אודם עם גווני סגול. ארומה עזה ועשירה, יצנית, מונעת פירות. תווי דובדבן נעימים, מרעננים ומאוזנים היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.