מתכון לזניה פירות ים שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מרק עוף, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה פירות ים עם רוטב לבן שמנת, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לבשל אטריות לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא פריך במכרז. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים עד מבעבע. בהדרגה מערבבים חצי חצי, מרק, שרי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק