מתכון לזניה פירות ים שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מרק עוף, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה פירות ים עם רוטב לבן שמנת, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לבשל אטריות לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא פריך במכרז. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים עד מבעבע. בהדרגה מערבבים חצי חצי, מרק, שרי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות