קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לזניה פירות ים שמנת

לזניה פירות ים שמנת
מתכון לזניה פירות ים שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מרק עוף, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה פירות ים עם רוטב לבן שמנת, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לבשל אטריות לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא פריך במכרז. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים עד מבעבע. בהדרגה מערבבים חצי חצי, מרק, שרי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
5
הסר מהחום והנח בצד.
6
בקערה בינונית, מערבבים ביצה, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה ו 1/4 כוס פטרוזיליה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אטריות ניקוז. בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מורחים 3/4 כוס של הרוטב. למעלה עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
8
מורחים חצי בשר סרטנים וחצי שרימפס על אטריות; להפיץ עם 3/4 כוס הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מפזרים עם 1 כוס גבינת מוצרלה; העליון עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מורחים תערובת ריקוטה על אטריות; מורחים עם 3/4 כוס של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מפזרים עם 1 כוס גבינת מוצרלה; העליון עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מורחים עם שאריות בשר סרטנים, שרימפס ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
14
אופים 40 עד 45 דקות או עד גבינה הוא חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
16
מפזרים 1 כף פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר