קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום

לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום
מתכון לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום מוכן בסביבות 1 שעה ו 12 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב בזיליקום ו 4 שיני שום במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הוסף Asiago; דופק 2 עד 3 פעמים עד מעורבב. תניח את פסטו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להוסיף שום טחון; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
6
מוסיפים קמח, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים 6 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הסר מהחום. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מורחים 1 כוס רוטב בולונז בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 4 אטריות; להפיץ על 2 כפות פסטו על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מורחים 2 כוסות רוטב בולונז על פסטו; טפטוף עם 1/2 כוס רוטב לבן. חזור על שכבות; העליון עם הנותרים 4 אטריות. למעלה עם נשאר פסטו, רוטב בולונז, ורוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מחומם ביסודיות אטריות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
בואו לעמוד 5 דקות.
12
חותכים ל 8 חלקים שווים.