לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום
מתכון לזניה פסטו עם בולונז וקרם שום מוכן בסביבות 1 שעה ו 12 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בזיליקום ו 4 שיני שום במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
הוסף Asiago; דופק 2 עד 3 פעמים עד מעורבב. תניח את פסטו בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף שום טחון; saut 1 דקה.
מוסיפים קמח, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מבשלים 6 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום. מערבבים במלח ופלפל.
מורחים 1 כוס רוטב בולונז בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 4 אטריות; להפיץ על 2 כפות פסטו על אטריות.
מורחים 2 כוסות רוטב בולונז על פסטו; טפטוף עם 1/2 כוס רוטב לבן. חזור על שכבות; העליון עם הנותרים 4 אטריות. למעלה עם נשאר פסטו, רוטב בולונז, ורוטב לבן.
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מחומם ביסודיות אטריות במכרז.