לזניה צ'וריסו ופולנטה
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את צ'וריסו ופולנטה לאסגנאן. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 491 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת צ'ילי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה.
הוראות
הפוך את פולנטה: להביא את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול.
הוסף את פולנטה ו whisk עד משולב באופן מלא, 3 עד 4 דקות.
מפזרים 1/2 כפית מלח; מכסים ומבשלים על אש בינונית, 5 עד 6 דקות. לסיים על ידי קיפול חמאה מומסת. תתחמם.
הפוך את רוטב צ ' וריסו: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד כמעט שקוף, על 10 דקות.
מוסיפים את חזיר הקרקע חום 4 עד 5 דקות, לשבור אותו עם כף עץ.
מוסיפים את הפפריקה, שום מגורען, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי וכמון ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. לבשל 1 דקה יותר כדי טוסט התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, שום טחון ועגבניות. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מופחת, על 15 דקות. טעם ותיבול שוב עם מלח ופלפל. תתחמם.
הפוך את הלזניה: לשטוף, לנקז דק לחתוך את chard.
מחממים את שמן הזית ואת השום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את chard ו לטגן 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים במסננת וסוחטים כל לחות עודפת.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 אינץ 'סגלגל או 8 אינץ' מרובע אפייה צלחת.
יוצקים חצי פולנטה בצלחת ומתפרשים באופן שווה. למעלה עם חצי מהרוטב צ ' וריסו וכל המזג.
מפזרים חצי מכל גבינה. למעלה באופן שווה עם שאר פולנטה, אז את רוטב צ ' וריסו הנותרים ולבסוף את שאר הגבינה. מכסים בנייר אלומיניום, מניחים את הצלחת על מגש גיליון ואופים 30 דקות. הפעל את המטגן.
הסר את רדיד ו לצלות עד הגבינה הוא זהוב תוסס, על 3 יותר דקות.
בואו לשבת במשך 25 דקות לפני ההגשה.