קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

לזניה צ'וריסו ופולנטה

לזניה צ'וריסו ופולנטה
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את צ'וריסו ופולנטה לאסגנאן. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 491 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בצל, אבקת צ'ילי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה.

הוראות

1
הפוך את פולנטה: להביא את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הוסף את פולנטה ו whisk עד משולב באופן מלא, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מפזרים 1/2 כפית מלח; מכסים ומבשלים על אש בינונית, 5 עד 6 דקות. לסיים על ידי קיפול חמאה מומסת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הפוך את רוטב צ ' וריסו: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד כמעט שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את חזיר הקרקע חום 4 עד 5 דקות, לשבור אותו עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
מוסיפים את הפפריקה, שום מגורען, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי וכמון ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. לבשל 1 דקה יותר כדי טוסט התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, שום טחון ועגבניות. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מופחת, על 15 דקות. טעם ותיבול שוב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
הפוך את הלזניה: לשטוף, לנקז דק לחתוך את chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
מחממים את שמן הזית ואת השום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את chard ו לטגן 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מסננים במסננת וסוחטים כל לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
מחממים התנור ל 350 מעלות F. שמן קל 9 אינץ 'סגלגל או 8 אינץ' מרובע אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
12
יוצקים חצי פולנטה בצלחת ומתפרשים באופן שווה. למעלה עם חצי מהרוטב צ ' וריסו וכל המזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
Chard שוויצריChard שוויצרי
13
מפזרים חצי מכל גבינה. למעלה באופן שווה עם שאר פולנטה, אז את רוטב צ ' וריסו הנותרים ולבסוף את שאר הגבינה. מכסים בנייר אלומיניום, מניחים את הצלחת על מגש גיליון ואופים 30 דקות. הפעל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
הסר את רדיד ו לצלות עד הגבינה הוא זהוב תוסס, על 3 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
15
בואו לשבת במשך 25 דקות לפני ההגשה.
16
צילום: ג ' וני מילר