לזניה צמחונית
לזניה צמחונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 2 מנות עם 273 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קישואים, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 91%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: לזניה צמחונית, לזניה צמחונית מאוד, ו לזניה צמחונית.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים.
מורחים 1 כף רוטב ספגטי בתחתית 1-1 / 2-קראט. סיר איטי מצופה תרסיס בישול. למעלה עם מחצית הקישואים ושליש מתערובת הגבינה.
שוברים אטריות ל -1 אינץ'. חתיכות; מפזרים מחצית מהאטריות מעל תערובת הגבינה.
מורחים עם 1 כף רוטב. למעלה עם חצי תרד וחצי של פטריות. חזור על שכבות. למעלה עם תערובת הגבינה הנותרת ורוטב ספגטי.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-1 / 2 עד 4 שעות או עד שהאטריות רכות.