לזניה צמחונית
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
בקערה בינונית מערבבים ביצים, גבינת ריקוטה, מרק פטריות, גבינת צ ' דר, גבינת פרמזן, שמנת חמוצה ותערובת מרק.
ב אטריות בשכבת תבשיל מוכן, תערובת גבינה, ברוקולי, גזר ותירס. חזור על שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם גבינה.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.