קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בקערה בינונית מערבבים ביצים, גבינת ריקוטה, מרק פטריות, גבינת צ ' דר, גבינת פרמזן, שמנת חמוצה ותערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ב אטריות בשכבת תבשיל מוכן, תערובת גבינה, ברוקולי, גזר ותירס. חזור על שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®