לזניה צמחונית
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
בקערה בינונית מערבבים ביצים, גבינת ריקוטה, מרק פטריות, גבינת צ ' דר, גבינת פרמזן, שמנת חמוצה ותערובת מרק.
ב אטריות בשכבת תבשיל מוכן, תערובת גבינה, ברוקולי, גזר ותירס. חזור על שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם גבינה.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
מרכיבים מנות :
283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילה קצוצה ברוקולי קפוא, מופשר 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילת פרוסות קפוא גזר 610 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. קרם מרוכז של מרק פטריות 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילת גרעיני תירס קפוא 2 ביצים, מכות 340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אטריות לזניה חבילה 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תערובת של עשבי תיבול ושום 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. part-גבינת ריקוטה דל שומן 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת צ'דר גרוסה 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות