קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לזניה צמחונית, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
בקערה בינונית מערבבים ביצים, גבינת ריקוטה, מרק פטריות, גבינת צ ' דר, גבינת פרמזן, שמנת חמוצה ותערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ב אטריות בשכבת תבשיל מוכן, תערובת גבינה, ברוקולי, גזר ותירס. חזור על שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות