לזניה צמחונית ברוטב פרמזן
המתכון Veggie Lasganananאן ברוטב פרמזן יכול לספק את השתוקקות הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם בצל, פלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום, לזניה דלעת סקווש עם רוטב פרמזן תרד, ו סטייקים סלמון עם רוטב שמנת צמחוני.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים בקמח ופלפל אדום טחון; לבשל 2 דקות. או עד חם תוסס, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה מערבבים בחלב; מבשלים על חום בינוני עד שחין תערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן. מבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ירקות ושום; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מערבבים ריקוטה ובזיליקום.
מורחים 1/4 כוס פרמזן רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 12x8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. מכסים בשכבות של 3 אטריות, חצי מתערובת הריקוטה, 1/3 מתערובת הירקות, 3/4 כוס גבינה מגורסת ו-1/3 מהרוטב הפרמז ' ן שנותר. חזור על שכבות של אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת ירקות, גבינה גרוסה ורוטב פרמזן. למעלה עם שכבות של אטריות שנותרו, רוטב פרמזן, תערובת ירקות וגבינה מגורדת; כיסוי.
אופים 1 שעה או עד מחומם דרך, חושף במשך 5 דקות האחרונות.