המתכון Veggie Lasganananאן ברוטב פרמזן יכול לספק את השתוקקות הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם בצל, פלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום, לזניה דלעת סקווש עם רוטב פרמזן תרד, ו סטייקים סלמון עם רוטב שמנת צמחוני.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים בקמח ופלפל אדום טחון; לבשל 2 דקות. או עד חם תוסס, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה מערבבים בחלב; מבשלים על חום בינוני עד שחין תערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן. מבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות., ערבוב כל הזמן.
מורחים 1/4 כוס פרמזן רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 12x8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. מכסים בשכבות של 3 אטריות, חצי מתערובת הריקוטה, 1/3 מתערובת הירקות, 3/4 כוס גבינה מגורסת ו-1/3 מהרוטב הפרמז ' ן שנותר. חזור על שכבות של אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת ירקות, גבינה גרוסה ורוטב פרמזן. למעלה עם שכבות של אטריות שנותרו, רוטב פרמזן, תערובת ירקות וגבינה מגורדת; כיסוי.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.