לזניה קציצת נקניק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 820 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גזר, בזיליקום, מחית עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו לזניית כדורי בשר, לזניית כדורי בשר, ו לזניה קציצה מחבת לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הנקניק והפטרוזיליה בקערה עם הידיים עד בשילוב. לצנן את הידיים וליצור את הבשר לתוך כדורי 3/4 אינץ ' (אתה צריך בערך 40).
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
נקניק
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. עבודה בקבוצות, להוסיף את כדורי הבשר ומבשלים, מפנה, עד השחמה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
4
להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הסופרסטה, בצל, סלרי, גזר ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Soppressata
ירק
גזר
סלרי
שום
בצל
5
מוסיפים את רסק העגבניות ובזיליקום ומבשלים, ערבוב, 3 דקות. מערבבים את היין, מחית עגבניות ומים 3 כוסות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהחזיר את כדורי הבשר לסיר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה, 1 שעה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניות
כדורי בשר
באזיל!
רוטב
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
לטאטא את הריקוטה, ביצים ופרמזן בקערה בינונית. ממלאים קערה גדולה במים חמים. עבודה בקבוצות, להשרות את האטריות עד רק גמיש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פסטה
גבינת ריקוטה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
הניחו על מגבת מטבח נקייה והתייבשו.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של צלחת אפייה עמוקה 10 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
להניח 6 אטריות בחלק התחתון של המנה כך שהם הולכים partway את הצדדים חפיפה מעט.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מורחים חצי מתערובת ריקוטה על האטריות, ואז למעלה עם חצי כדורי הבשר ורוטב 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
פסטה
גבינת ריקוטה
רוטב
6
מפזרים חצי מכל מוצרלה ופקורינו. חזור על השכבות (אטריות, תערובת ריקוטה, כדורי בשר, רוטב, מוצרלה ופקורינו). למעלה עם הנותרים 6 אטריות לכסות עם הרוטב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
כדורי בשר
פקורינו
פסטה
גבינת ריקוטה
רוטב
7
בחוזקה לכסות את הצלחת עם נייר ואופים עד תוסס, כ 30 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה, כ -15 דקות נוספות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.