קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

לזניה של אמא שלי

לזניה של אמא שלי
הלזניה של אמא שלי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 911 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 84%. מתכונים דומים: לזניה של אמא, לזניה של אמא עם גבינת קוטג, ו לזניה של אמא-ללא גלוטן ומוצרי חלב.

הוראות

1
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
קולים את הבצל והשום עד שהם רכים ומעט צלולים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
יוצקים פנימה את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית, רק חם מספיק כדי להמשיך לבעבע קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים עלי בזיליקום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
5
מוסיפים מלח ופלפל ויין אדום ומניחים להתבשל עוד שעה או עד לקבלת עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
6
מסירים מהאש ונותנים לו להתקרר. אם יש לך זמן, תן לו לשבת במקרר במשך הלילה.
7
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים פסטה ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
תזדקק לשני מגשי אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. שים שכבת רוטב בתחתית המגש, ואז שכבה של אטריות לזניה מעט חופפות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מורחים שכבת ריקוטה על האטריות וזילוף קל של מוצרלה. חזור על הפעולה עד שתמלא את המגש, וודא שאתה בסופו של דבר עם אטריות לזניה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מורחים שכבת רוטב על האטריות ומפזרים מוצרלה ופרמזן. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מוציאים את הסכל ואופים עוד חצי שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות את ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריזרבה קיאנטי קלאסיקו זו מציגה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים בחיך. יין זה מעוצב עם ענבי סנג ' ובזה המשובחים ביותר משני כרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקיה וכרם פופי, בעל צבע צפוף ואדום אודם וגימור ארוך וארומטי.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו