תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין לזניה טורקיה בבית. מנה אחת מכילה 761 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חלב, שמן צמחי, הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 80% , המנה הזו טובה. לזניה של טורקיה , לזניה של טורקיה ולזניה של טורקיה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת בינונית מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ, הסלרי והשום עד שהם רכים ונימוחים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק פרוס דק
עלי בזיליקום או
6 עלי בזיליקום או 1/2 כפית בזיליקום מיובש, מפוררים
הצעות הגשה: סלט ירוק ולחם פריך.
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
2
מוסיפים הודו קצוץ וברוקולי. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
1 כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת (12 אונקיות) קוביות מלית עשבים
3
להכנת רוטב לבן: בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צ'יפס אפייה לבן, מומס
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות שזיפים, כולל נוזלים
ציוד שתשתמש בו
פרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
4
מסירים מהאש ומוסיפים קמח, מלח ופלפל; ולערבב היטב. מחזירים לאש נמוכה, טורפים חלב ומבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה
1/4 כוס זיתים ירוקים, מגולענים וטחונים
8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
5
להרכבה, בתחתית כלי תבשיל מניחים שכבה דקה של רוטב לבן ולאחר מכן שכבה של אטריות. לאחר מכן, מניחים שכבה של תערובת ההודו, ולאחר מכן רוטב, ולאחר מכן 1/2 כוס גבינת המוצרלה המגוררת. חזור על תהליך השכבות עם תערובת הודו ורוטב. מעל עם 1/2 כוס גבינת המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
חזיר כפרית של קנטקי
(ארוז) פרמזן מגוררת דק
1 כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת (12 אונקיות) קוביות מלית עשבים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות שזיפים, כולל נוזלים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
אופים בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות (175 מעלות צלזיוס) במשך 45-60 דקות עד שהוא מבעבע וחומם.
ניתן לשלב לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-46 דולר לבקבוק.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.