לזניה של טורקיה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין לזניה טורקיה בבית. מנה אחת מכילה 761 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חלב, שמן צמחי, הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 80% , המנה הזו טובה. לזניה של טורקיה , לזניה של טורקיה ולזניה של טורקיה דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת בינונית מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ, הסלרי והשום עד שהם רכים ונימוחים.
מוסיפים הודו קצוץ וברוקולי. לְהַפְרִישׁ.
להכנת רוטב לבן: בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים חמאה או מרגרינה.
מסירים מהאש ומוסיפים קמח, מלח ופלפל; ולערבב היטב. מחזירים לאש נמוכה, טורפים חלב ומבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה.
להרכבה, בתחתית כלי תבשיל מניחים שכבה דקה של רוטב לבן ולאחר מכן שכבה של אטריות. לאחר מכן, מניחים שכבה של תערובת ההודו, ולאחר מכן רוטב, ולאחר מכן 1/2 כוס גבינת המוצרלה המגוררת. חזור על תהליך השכבות עם תערובת הודו ורוטב. מעל עם 1/2 כוס גבינת המוצרלה שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות (175 מעלות צלזיוס) במשך 45-60 דקות עד שהוא מבעבע וחומם.
מניחים לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
ניתן לשלב לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-46 דולר לבקבוק.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.