לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו
לזניה ירקות קלויים פרושוטו עם רוטב אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא פרושוטו, אטריות לזניה ללא רתיחה מחבילה אחת של 8 אונקיות, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו, ו לזניה ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב אלפרדו, פרושוטו ובזיליקום בקערה קטנה להתמזג.
מורחים 2 כפות תערובת רוטב אלפרדו בתחתית שני 1 1/2-כוס מנות מוקרמים בצורת אליפסה או שתי מנות סופלה 2 כוס. למעלה כל אחד עם 1/4 עגבניות כוס עם מיצים.
מניחים 1 אטריות בכל מנה, פירוק לחתיכות כדי להתאים.
מורחים כל אחד עם 2 כפות תערובת רוטב, ואז 1/4 כוס עגבניות עם מיצים. למעלה כל אחד עם 2/3 כוס ירקות קלויים.
מפזרים מלח ופלפל. הפוך שכבה נוספת של אטריות, שבירה כדי להתאים. למעלה עם תערובת רוטב הנותרים, חלוקת שווה. למעלה כל אחד עם 1/4 עגבניות כוס עם מיצים.
מכסים את הכלים בחוזקה עם ניילון נצמד. מיקרוגל על גבוה עד אטריות מכרז אבל עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות. לחשוף לזניה ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה