קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה שרימפס וצדפות

לזניה שרימפס וצדפות
שרימפס לזניה צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 424 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, שום, חצי וחצי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס וקוסקוס צדפות, סביצ'ה שרימפס וצדפות, ו קבבוני שרימפס וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.ריססו תבנית נייר אלומיניום בגודל 13 על 10 אינץ ' בתרסיס בישול שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מבשלים את אטריות הלזניה עד שזה עתה סיימו, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ומניחים בצד.
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה ומבשלים את הבצל על אש נמוכה עד לריכוך מאוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את השום ומבשלים כ 1 דקה יותר. על אש בינונית-נמוכה מערבבים פנימה את הקמח במטרפה, ואז מוסיפים בהדרגה את החצי וחצי, ומאפשרים לרוטב להסמיך מעט לפני שמוסיפים עוד. כשהרוטב התעבה לעקביות של הקצפת שמנת, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים את הצדפות ומבשלים כ -3 עד 4 דקות, ואז מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 עד 2 דקות או סתם עד שהשרימפס הופך לורוד. כבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
כף כ -2 כפות מהרוטב מהמחבת לתבנית המוכנה. מכסים את תחתית התבנית ב -4 אטריות ומניחים אותן זו לצד זו. כף 1/3 מהרוטב על האטריות, וחלק מחצית מאכלי הים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
שכבה 4 אטריות נוספות, 1/3 מהרוטב ופירות ים שנותרו. מכסים ב -4 האטריות האחרונות וברוטב שנותר. (לשכבה העליונה, אל תכף שום פירות ים על גבי האטריות; פשוט השתמש ברוטב.) תוחבים את כל קצוות האטריות כך שכולם מצופים ברוטב. למעלה עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
אופים 20 עד 25 דקות, ללא כיסוי, עד מבעבע. אפשר לשבת 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. כרם צ ' שלם 3 פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
כרם חהלם 3 פינו גרי
כרם חהלם 3 פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.