לזניה תירס Poblano 2
תירס ו Poblano לזניה 2 יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. לך לחנות ותביא גבינת אוקסאקה, צ'ילי poblano, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו לזניה תירס Poblano, לזניה תירס Poblano, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני, כבד על חום בינוני.
מוסיפים שני שלישים של השום והתירס ו לטגן במשך 5 דקות. מערבבים בקרם. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות עבור הטעמים לשלב. כבה את החום ותן להתקרר מעט.
מעבירים לבלנדר ומתבלים עם קורנית וקצת מלח ופלפל, ומחית עד חלקה.
מחממים את שאר 2 כפות חמאה במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום הנותרים ומבשלים 1 דקה.
מערבבים ברצועות poblano וקישואים ומבשלים 5 דקות עבור הטעמים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. כבה את החימום.
מורחים כרבע מתערובת התירס על הקרקעית של צלחת אפייה בגודל 11 על 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 סדינים לזניה.
מורחים רבע מתערובת הפובלנו ורבע מהגבינה על הפסטה. חזור על השכבות עוד שלוש פעמים. מכסים בנייר כסף.
אופים עד הפסטה מבושלת ומכרז, כ 50 דקות.
הסר את רדיד ולהפוך את טמפרטורת התנור כדי לצלות. לצלות עד חום זהוב תוסס, 8 עד 10 דקות.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.