תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין קרן תירס לזניה בבית. מתכון זה מכין 12 מנות עם 302 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בקר טחון, אטריות לזניה, גבינת פרמזן ומלח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. לזניה תירס קרנה, לזניה דה קרן של ממפה רוזה, ו ארפה קון קרנה ושמפיפסונס (עוגת תירס עם בקר ופטריות) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסלסה, השעועית, הירקות, השום והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
Dientes De Ajo
3
מורחים רבע מרוטב הבשר ב -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; למעלה עם ארבע אטריות. חזור על שכבות פעם אחת. מעליו מחצית מהרוטב שנותר; מפזרים מחצית מהגבינות.
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.