Potato " Lasignananananananan ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם אורגנו, עגבניות משומר, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו לזניה תפוחי אדמה, לזניה תפוחי אדמה, ו לזניית תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 F. במחבת גדולה על חום בינוני, לשלב את הבייקון והבצל. מבשלים עד הבצל הוא caramelized וחום זהוב, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהחום, לערבב את התרד, ולהניח בצד.בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את החלב, ביצה, מלח, אורגנו. תניח בצד. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי ירקות. מסדרים 1 שכבת תפוחי אדמה, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הוסף עוד שכבה של תפוחי אדמה ולאחר מכן את תערובת בייקון-תרד, מתפשט באופן שווה. למעלה עם שליש נוסף של תערובת החלב. סיים עם השכבה האחרונה של תפוחי אדמה ומפזרים על הגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
טפטף את תערובת החלב הנותרת על הצלחת.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
7
הסר את רדיד ואופים עוד 10 דקות או עד הגבינה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
8
הסר מהתנור ולתת מנוחה, מכוסה, במשך 10 דקות לפני ההגשה. אם אין לך... שימורי עגבניות, להשתמש בצנצנת של רוטב ספגטי.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.