לזניה תפוחי אדמה
לזניה תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 251 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חלק-גבינת מוצרלה רזה, בצל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה תפוחי אדמה, לזניית תפוחי אדמה מוקרמים, ו לזניה בקר תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, שמן חום בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטוגנים במשך 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את העגבניות ואת 6 המרכיבים הבאים (עגבניות דרך מרק). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
כדי להכין תפוחי אדמה, לשלב 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית בזיליקום, פלפל אדום, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה גדולה.
הוסף את תפוחי האדמה; לזרוק היטב, ולהניח בצד.
לשלב גבינות. כפית 1 1/2 כוסות תערובת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם רוטב 1 כוס ותערובת 2/3 כוס גבינה. חזור על שכבות, הזמנת תערובת 2/3 כוס גבינה. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה. לחשוף ומפזרים עם תערובת 2/3 כוס גבינה; אופים עוד 10 דקות או עד תוסס.