קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה תרד-רביולי

לזניה תרד-רביולי
לזניה תרד רביולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטו, מרק ירקות, garnishes: בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה תרד-רביולי, לזניה רביולי תרד, ו לזניה תרד ורביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קוצצים תרד, ולזרוק עם פסטו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים רוטב אלפרדו ומרק ירקות. כפית שליש של תערובת רוטב אלפרדו (כ 1/2 כוס) לתוך משומן קל 2-qt. או צלחת אפייה 11x7 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת תרד. סדר חצי רביולי בשכבה אחת מעל תערובת תרד. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם רוטב אלפרדו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רביולירביולי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור, ומפזרים גבינה מגורדת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים 5 דקות או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מקשטים, אם תרצה.
8
* מרק עוף ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סנטה ברברה המקורי בזיליקום פסטו ורוטב ברטולי אלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
בזיליקום פסטובזיליקום פסטו