לזניה תרד-רביולי
לזניה תרד רביולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטו, מרק ירקות, garnishes: בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה תרד-רביולי, לזניה רביולי תרד, ו לזניה תרד ורביולי (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים תרד, ולזרוק עם פסטו בקערה בינונית.
מערבבים רוטב אלפרדו ומרק ירקות. כפית שליש של תערובת רוטב אלפרדו (כ 1/2 כוס) לתוך משומן קל 2-qt. או צלחת אפייה 11x7 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת תרד. סדר חצי רביולי בשכבה אחת מעל תערובת תרד. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם רוטב אלפרדו שנותר.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
הסר מהתנור, ומפזרים גבינה מגורדת.
אופים 5 דקות או עד חם תוסס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סנטה ברברה המקורי בזיליקום פסטו ורוטב ברטולי אלפרדו.