לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את תרד, ריקוטן ופמפקין לאסגנאן. מתאים ל-15 מנות. במנה עיקרית זו יש 224 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, נורת שומר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו לזניה מחבת תרד-ריקוטה, לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה, ו לזניה להכנת תרד ריקוטה איטית (מתכונים דומים).
הוראות
1
למלא סיר עם 1/2 אינץ ' של מים, ולאחר מכן להוסיף חתיכות דלעת. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ואדים עד הדלעת הוא מאוד רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים דלעת, ואז מחית עם 1 חמאה כף, קינמון; מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
תפוח נוסף אופציונלי
(טעם מקורי)
1-1/2 כוסות עוגיות
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק רק מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לטאטא בחלב בהדרגה, כך שאין גושים טופס. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הוסף את עלי המפרץ, ולהפחית את החום נמוך או חם. אפשר לבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, שומר ושום; מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים תרד ומבשלים עד נבול. לגרד תערובת לתוך קערה גדולה, ומערבבים היטב עם גבינת ריקוטה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
9
באמצעות אותו מחבת, לחמם עוד 1 כף שמן זית על חום גבוה. בקר טחון חום בשמן, ערבוב ביסודיות לשבור לחתיכות קטנות. לאחר השחמה, להפחית את החום בינוני נמוך לשפוך את עודף שומן. מערבבים רסק עגבניות וריר עגבניות. בעדינות מבשלים עד מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת לזניה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
בשורה התחתונה של צלחת לזניה עם 4 אטריות, לא חופפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מורחים את תערובת הריקוטה באופן שווה על אטריות, ואז מפזרים 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
4 פרוסות סלמי דקות
13
מניחים עוד 4 אטריות על גבי ריקוטה, ואז להפיץ עם באופן שווה עם דלעת פירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(טעם מקורי)
לפי עוגה
4 פרוסות סלמי דקות
14
מניחים את שאר 4 האטריות על גבי הדלעת ומעל עם רוטב העגבניות; מפזרים עוד 1/3 של גבינת הפרמזן. מערבבים את הרוטב הלבן עד חלקה, ואז להשליך את עלי המפרץ; לשפוך את הרוטב מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(טעם מקורי)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
מפזרים גבינת פרמזן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
16
מניחים צלחת לזניה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף (כדי לתפוס כל נשפך).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאטריות התרככו, והרוטב הלבן הפך לחום מבעבע וזהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.