קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות19
מגזין

לזניה תרד, ריקוטה ודלעת

לזניה תרד, ריקוטה ודלעת
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את תרד, ריקוטן ופמפקין לאסגנאן. מתאים ל-15 מנות. במנה עיקרית זו יש 224 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, נורת שומר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . וזה טוב. נסו לזניה מחבת תרד-ריקוטה, לזניה עם ריקוטה, תרד, אגוזי מלך וארוגולה, ו לזניה להכנת תרד ריקוטה איטית (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא סיר עם 1/2 אינץ ' של מים, ולאחר מכן להוסיף חתיכות דלעת. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ואדים עד הדלעת הוא מאוד רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים דלעת, ואז מחית עם 1 חמאה כף, קינמון; מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק רק מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לטאטא בחלב בהדרגה, כך שאין גושים טופס. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הוסף את עלי המפרץ, ולהפחית את החום נמוך או חם. אפשר לבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, שומר ושום; מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים תרד ומבשלים עד נבול. לגרד תערובת לתוך קערה גדולה, ומערבבים היטב עם גבינת ריקוטה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
באמצעות אותו מחבת, לחמם עוד 1 כף שמן זית על חום גבוה. בקר טחון חום בשמן, ערבוב ביסודיות לשבור לחתיכות קטנות. לאחר השחמה, להפחית את החום בינוני נמוך לשפוך את עודף שומן. מערבבים רסק עגבניות וריר עגבניות. בעדינות מבשלים עד מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת לזניה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
בשורה התחתונה של צלחת לזניה עם 4 אטריות, לא חופפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מורחים את תערובת הריקוטה באופן שווה על אטריות, ואז מפזרים 1/3 של גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
13
מניחים עוד 4 אטריות על גבי ריקוטה, ואז להפיץ עם באופן שווה עם דלעת פירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
לפי עוגהלפי עוגה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
14
מניחים את שאר 4 האטריות על גבי הדלעת ומעל עם רוטב העגבניות; מפזרים עוד 1/3 של גבינת הפרמזן. מערבבים את הרוטב הלבן עד חלקה, ואז להשליך את עלי המפרץ; לשפוך את הרוטב מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
15
מפזרים גבינת פרמזן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
16
מניחים צלחת לזניה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף (כדי לתפוס כל נשפך).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאטריות התרככו, והרוטב הלבן הפך לחום מבעבע וזהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

מרכיבים

283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(חוֹרֶף)1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות1נורה שומר, פרוס דקנורה שומר, פרוס דק2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון2(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון12אטריות לזניה יבשותאטריות לזניה יבשות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון רזהבשר טחון רזה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת ריקוטה דלת שומןגבינת ריקוטה דלת שומן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קלופים וזרעים דלעת, לחתוך לחתיכותקלופים וזרעים דלעת, לחתוך לחתיכות15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה404אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo