לזניית החצילים המדהימה של נט ודארסי
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך בייקון, חצילים, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה צמחונית מדהימה של שרה, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים.
הוראות
מקלפים את החצילים וקוצצים את הקצוות. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' להידמות אטריות לזניה. הגדר על מגש ומפזרים מלח.
בואו לעמוד במשך 15 דקות להזיע החוצה חלק מהנוזל. הפוך פרוסות מעל וחזור המלחה והזעה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד להשחמה שווה משני הצדדים.
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית צלחת תבשיל 9x7 אינץ'. מכסים בשכבה של פרוסות חצילים.
מפזרים קצת מוצרלה גרוסה, ואז העליון עם עוד שכבה דקה של רוטב, ועוד שכבה של פרוסות חצילים.
מורחים את גבינת ריקוטה רק על גבי שכבה זו של חצילים, ומכסים עם יותר חצילים. כפית על יותר רוטב, ואז להתפורר גבינת פטה ובייקון על הרוטב, ואחריו חצי גבינת מוצרלה הנותרים. למעלה עם שכבה סופית של חצילים, רוטב שנותר, ושאר הגבינה מגורסת.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, אם הגבינה אינה חומה, הפעל את המטאטא במשך כ 5 דקות בסוף.