קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לזניית פירות הים של דודה פסטו

לזניית פירות הים של דודה פסטו
Lasgananananananananan מאכלי הים של דודה פסטו מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, גבינת צ'דר חדה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.

הוראות

1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הסוף. לשטוף ולנקז אטריות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים גבינת שמנת, גבינת קוטג', ביצה, בזיליקום ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
גבינת שמנתגבינת שמנת
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
5
בקערה בינונית, מערבבים מרק, חלב ויין. מערבבים סרטן, שרימפס, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שרימפסשרימפס
סרטןסרטן
חלבחלב
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים 4 אטריות בתחתית מחבת 9x13 אינץ משומנת היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מורחים 1/2 תערובת גבינה על האטריות, וכפית 1/2 מרק תערובת על גבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
מרקמרק
8
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. למעלה עם גבינה חדה, וגבינת פרמזן. לזניה חומה מתחת לגריל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור