לזניית פירות הים של דודה פסטו
Lasgananananananananan מאכלי הים של דודה פסטו מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, גבינת צ'דר חדה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.
הוראות
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הסוף. לשטוף ולנקז אטריות. תניח בצד.
ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
מוסיפים גבינת שמנת, גבינת קוטג', ביצה, בזיליקום ומלח ופלפל.
בקערה בינונית, מערבבים מרק, חלב ויין. מערבבים סרטן, שרימפס, ופטריות.
מניחים 4 אטריות בתחתית מחבת 9x13 אינץ משומנת היטב.
מורחים 1/2 תערובת גבינה על האטריות, וכפית 1/2 מרק תערובת על גבינה. חזור על שכבות.
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. למעלה עם גבינה חדה, וגבינת פרמזן. לזניה חומה מתחת לגריל.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.