קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לזניית פירות הים של דודה פסטו

לזניית פירות הים של דודה פסטו
Lasgananananananananan מאכלי הים של דודה פסטו מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, גבינת צ'דר חדה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.

הוראות

1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הסוף. לשטוף ולנקז אטריות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים גבינת שמנת, גבינת קוטג', ביצה, בזיליקום ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
גבינת שמנתגבינת שמנת
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
5
בקערה בינונית, מערבבים מרק, חלב ויין. מערבבים סרטן, שרימפס, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שרימפסשרימפס
סרטןסרטן
חלבחלב
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים 4 אטריות בתחתית מחבת 9x13 אינץ משומנת היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מורחים 1/2 תערובת גבינה על האטריות, וכפית 1/2 מרק תערובת על גבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
מרקמרק
8
אופים, חשוף, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. למעלה עם גבינה חדה, וגבינת פרמזן. לזניה חומה מתחת לגריל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר סרטניםבשר סרטנים610דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קוטג', מוקרםגבינת קוטג', מוקרם227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)791 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1ביצה, הוכהביצה, הוכה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פרוסות טריותפטריות פרוסות טריות0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא8אטריות לזניהאטריות לזניה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר גרוסה וחדהגבינת צ'דר גרוסה וחדה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס סלט מבושלשרימפס סלט מבושל