לחיים הליבוט עם רוטב ג'ינג'ר-כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל, מיץ תפוזים, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחיים הליבוט עם רוטב ג'ינג'ר-כתום, לחיים ממולאות, ו פילה ולחיים צלויים מחבת הליבוט.
הוראות
1
לטאטא את מיץ התפוזים, כוסברה, זנגביל, שום, רוטב סויה, שמן שומשום, פתיתי פלפל אדום יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים את הלחיים הליבוט עד חום זהוב בכל צד, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים את תערובת מיץ התפוזים למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד פתיתי הליבוט בקלות עם מזלג והרוטב התעבה מעט.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.