לחם אגוז תפוח
לחם אגוז תפוח יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 439 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: לחם תפוחים ואגוזים, לחם תפוחים אגוז, ו פודינג לחם אגוז תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז קל שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמן, רסק תפוחים, ביצים, סוכר ותמצית וניל. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח קינמון, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך מרכיבים רטובים, ערבוב רק עד בשילוב. מקפלים תפוחים ואגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות, עד סכין מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי.