לחם אגוזים ופירות
לחם אגוזים ופירות הוא מתכון צמחוני לצמחוני מסוג לקטו-אובו עם 5 מנות. תמורת 96 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -11 גרם חלבון , 19 גרם שומן , וסך הכל 544 קלוריות . הוא מתאים גם כתוספת במחיר סביר מאוד. מתכון זה אהוב על ידי 30 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם צימוקים, מלח, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך 45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לחם אגוזים ופירות , פריך אגוזים וקוסקוס פירות ואגוזים לארוחת בוקר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
משמנים היטב תבנית כיכר לחם בגודל 20x13 ס"מ. מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה, טורפים היטב את הביצה.
מערבבים פנימה חלב וחמאה מומסת או שומן.
נפו יחד קמח, אבקת אפייה ומלח לקערת ערבוב.
מוסיפים סוכר, אגוזים, צימוקים וקליפת תפוז; מערבבים היטב. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הפירות והאגוזים עד שהקמח רטוב. מעבירים את הבלילה לתבנית כיכר לחם משומנת ומניחים לעמוד 20 דקות.
מניחים את התבנית במרכז התנור.
אופים במשך 55 עד 60 דקות. הופכים את הלחם על רשת צינון ומצננים במשך מספר שעות לפני הפריסה.