לחם אגס הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: לחם אגס, לחם אגס, ו לחם אגס.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, זנגביל, סודה לשתיה ואגוז מוסקט; להפריש. בקערה אחרת, לטאטא את הסוכר, שמן וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד לחלח (הבלילה תהיה נוקשה). מערבבים באגסים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(קיבלר)
3
יוצקים לשני משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים ב 350° במשך 55-65 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.