לחם ארבעה דגנים
לחם ארבע דגנים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 32 . מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח תירס, דבש, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לחם מחיטה מלאה, לחם שלושה דגנים, ו לחם שבעה דגנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים מים רותחים על שיבולת שועל.
תן לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל -110 -115 -115, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים לתערובת שיבולת שועל.
מוסיפים את קמח התירס, הקמח המלא, הדבש, המלח ו -3 כוסות הקמח לכל מטרה. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר לכל מטרה ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים כל מנה לכיכר.
מניחים בשני 9 אינץ ' משומנים. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מברישים בחמאה מומסת. מגניב.