לחם בטטה עם זרעי פשתן ודבש
לחם בטטה עם זרעי פשתן ודבש עשוי להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא ביצה לבנה, מלח, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו דבש, חיטה ופנקייק זרעי פשתן {בריא}, אגס-ריבס לחם פשתן, ו קישואים-לחם פשתן פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים זרעי פשתן במטחנת קפה נקייה או בלנדר; תהליך עד הקרקע גס. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים זרעי פשתן, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת. מקציפים גבינת שמנת ואת 5 המרכיבים הבאים (גבינת שמנת דרך ביצה לבן); מערבבים בטטה.
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 4 אינץ 8 x 4 מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הערה: להקפיא לחם עד 1 חודש, למקם במיכל אטום, או לעטוף בניילון נצמד כבד או לסכל. הפשרה בטמפרטורת החדר.