לחם בננה הל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחות הבוקר שלך. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, רום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מילקשייק בננה הל, בננה הל קרם ברולה, ו Banananan ללא ביצים וגלידת הל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 9x5 מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בסיר קטן, לשלב את הצימוקים ואת הרום. מבשלים מעל חום בינוני עד רותח, ולאחר מכן להסיר מן החום ולאפשר להתקרר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
רום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בקערה גדולה, לערבב יחד את הבננות פירה, סוכר חום, שמן קנולה, וביצים עם מיקסר חשמלי במשך 1 דקה. לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח חיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, הל טחון; מערבבים לתוך תערובת הביצה עם כפית עד מעורבב היטב, מערבבים באגוזי המלך והצימוקים ספוג הרום האחרון.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
אבקת הל
פירה בננה
סודה לשתייה
סוכר חום
שמן קנולה
צימוקים
אגוזי מלך
ביצה
מלח
רום
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. אפשר ללחם להתקרר מעט לפני הסרת מהמחבת.