לחם בננה טבעוני קל
אם יש לכם קמח לכל מטרה, חלב סויה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, לחם בננה ללא ביצים | לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. לשפשף מחבת כיכר עם שמן קו עם מלבן של קלף.
מערבבים יחד את חלב סויה וחומץ; להפריש במשך כ 2 דקות.מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון.הכה יחד את השמן, סוכר חום וסוכר מגורען, ולאחר מכן הכה בבננות – אתה יכול לרסק אותם מראש או לתת את הקובץ המצורף ההנעה של מערבל לעמוד לעשות את העבודה בשבילך. אני פשוט chunked הבננות עם שמן וסוכר ולהכות אותם ככה. להמשיך להכות על גבוה עד מאוד אור. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת חלב / חומץ. ביד, מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הבננה, נזהרים לא להפריז. אני אוהב לערבב תערובת קמח עם מגרדת כבדה.
מפזרים קצת אגוזים על גבי אם באמצעות.
אופים במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר על מדף במשך כ 15 דקות ואז להעיף מחבת. עושה 1 כיכר מדהימה.