לחם בננה ללא גלוטן
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, וארוחת בוקר צמחונית? לחם בננה ללא גלוטן יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם סוכר turbinado, בננות, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה (ללא דגנים, ללא גלוטן, Paleo, Primal), לחם בננה פרנץ ' טוסט עם בננות בקרמל (ללא גלוטן, Paleo + חלב חינם), ו לחם בננה ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה נפרדת, שמנת יחד חמאה וסוכר. מערבבים ביצים, סירופ מייפל ובננות מעוכות עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הבננה לתערובת הקמח; מערבבים עד שהבלילה לחה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי. אם משתמשים בקופסאות מאפין או קאפקייקס, אופים במשך 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.