לחם בננה תפוחים
לחם בננה תפוח הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח זהב, דגנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו בננה של אמא-לחם תפוחים, לחם תפוחים Bananan, ו לחם תפוחים Bananan (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז תחתון רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם, למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר (או למחוץ במעבד מזון).
בקערה גדולה, לנצח סוכר ושמן עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורב היטב. במהירות נמוכה, לנצח יוגורט, וניל וביצה עד חלקה. מוכה בבננות. הכה בקמח, סודה לשתייה ומלח עד שיתמזג.
מערבבים דגנים כתושים ותפוחים חתוכים לקוביות רק עד מעורב.
אופים 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך.