קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה תפוחים

לחם בננה תפוחים
זה עובד טוב כמו לחם ידידותי תקציב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו לחם תפוחים Bananan, לחם בננה תפוחים, ו בננה של אמא-לחם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני מחבתות כיכר 7x3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, לטאטא יחד 2 3/4 כוסות קמח, 2 כפיות של קינמון, סודה לשתיה, ומלח עד לשלב ביסודיות. בקערת ערבוב נפרדת, לנצח את החמאה המומסת עם 2 כוסות סוכר עד חלקה, ומערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו יוגורט יווני תמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
יוגורט יוונייוגורט יווני
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מקפלים את הבננות, תפוחים, אגוזי מלך קצוצים עד בשילוב; לא overmix. לא צריך להיות חתיכות קטנות של בננה גלוי בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת כיכר מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מערבבים את הסוכר החום, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כף קינמון, 1/4 כוס קמח, ו 3 כפות של חמאה מרוככת יחד בקערה עד שהתערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים חצי ציפוי פירור על כל כיכר.
7
מקשטים כל כיכר עם בננה ופרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר ולכסות כל מחבת עם רדיד אלומיניום. חזור לתנור ואפה 15 או 20 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכרות יוצא נקי. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף