לחם בננה תפוחים
זה עובד טוב כמו לחם ידידותי תקציב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו לחם תפוחים Bananan, לחם בננה תפוחים, ו בננה של אמא-לחם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני מחבתות כיכר 7x3 אינץ'.
בקערה, לטאטא יחד 2 3/4 כוסות קמח, 2 כפיות של קינמון, סודה לשתיה, ומלח עד לשלב ביסודיות. בקערת ערבוב נפרדת, לנצח את החמאה המומסת עם 2 כוסות סוכר עד חלקה, ומערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו יוגורט יווני תמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד incorporated.
מקפלים את הבננות, תפוחים, אגוזי מלך קצוצים עד בשילוב; לא overmix. לא צריך להיות חתיכות קטנות של בננה גלוי בבלילה.
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת כיכר מוכנה.
מערבבים את הסוכר החום, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כף קינמון, 1/4 כוס קמח, ו 3 כפות של חמאה מרוככת יחד בקערה עד שהתערובת דומה פירורים גסים.
מפזרים חצי ציפוי פירור על כל כיכר.
מקשטים כל כיכר עם בננה ופרוסות תפוח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר ולכסות כל מחבת עם רדיד אלומיניום. חזור לתנור ואפה 15 או 20 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכרות יוצא נקי. אפשר להתקרר לפני ההגשה.