לחם ברי חיטה
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 197 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח amaranth, דבש, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם בננה טריפל ברי מחיטה מלאה, לחם ברי קיץ מחיטה מלאה עם זיגוג לימון, ו לימון, יוגורט, ברי & לחם מחיטה מלאה זנגביל.
הוראות
מערבבים מים ופירות יער בסיר; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
מסננים חיטה במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי; מניחים פירות יער חיטה בצד.
בואו דוכן נוזלי בישול שמור עד חם (100 עד 110). מערבבים שמרים לתוך נוזל בישול.
מערבבים חלב, דבש ומלח בסיר קטן וכבד, ערבוב עם מקצף עד דבש ומלח להתמוסס.
תערובת חלב חום מעל חום בינוני עד חם (100 עד 110).
מוסיפים תערובת חלב לתערובת שמרים, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 5 דקות.
כף קלה 3 כוסות קמח לחם, קמח חיטה מלאה, קמח amaranth לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, וקמח amaranth לתערובת שמרים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף עד 1/2 קמח לחם כוס, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מעיל שני 9 x 5 אינץ ' מחבתות כיכר עם ספריי בישול; אבק כל אחד עם 1 כף קמח לחם.
מחלקים בצק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), ללוש חצי גרגרי חיטה לבצק; מניחים את הבצק במחבת מוכנה.
מפזרים בצק עם 1 כף סובין חיטה. חזור על הנוהל עם בצק שנותר, גרגרי חיטה, סובין חיטה. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הזהב. כיכרות מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה חוט; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.