לחם גבינה עם קרום כפרי
לחם גבינה עם קרום כפרי הוא צמחוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 1489 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך שמן צמחי, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם הקרום הכפרי של פאם, לחם ביסקוויט גבינה וחזיר כפרי, ו לחם כפרי מלית עם גבינת עיזים, כרוב ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמרים, מים חמים, ו 2 כפית. סוכר בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים ביצים, הבא 3 מרכיבים, 3 כוסות קמח, הנותרים סוכר. לנצח את הבצק במהירות בינונית, באמצעות חיבור ההנעה, עד חלקה. בהדרגה לנצח הנותרים 3 עד 3 1/2 כוסות קמח עד צורות בצק רך.
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ -8 עד 10 דקות), מתיז על פני השטח עם קמח לפי הצורך.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל בצק חצי לתוך מלבן 18-x 9 אינץ'; מפזרים גבינה באופן שווה על כל מלבן בצק. החל ב 1 קצה קצר, בחוזקה להפשיל כל מלבן, ג ' לי רול אופנה, הקשה על חותם קצוות כמו שאתה מגלגל. קמצוץ קצוות של בצק לאטום, טאק מסתיים מתחת לבצק.
מניחים כל גליל בצק, צד התפר למטה, במחבת כיכר משומנת קלות 9 - x 5 אינץ'.
מברשת צמרות עם שמן. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, ואת כיכרות מברשת עם חמאה מומסת.
בואו מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).