לחם דגנים טוב בשבילך
לחם דגנים טוב המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. ציון זה מוצק. נסו טוב לך פנקייק רב דגנים, עוגות בטטה מטוב לדגן מאת קים בויס רה, ו ליקר ביצים לחם ... ממממ טוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הקמח המלא, שיבולת שועל, אבקת חלב, זרעי פשתן, נבט חיטה, שמן, סוכר חום ומלח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק נוקשה.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; צורה לכיכר.
מניחים בתוך 9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבת כיכר מצופה תרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.