לחם דילי
לחם דילי יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מים חמים, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו לחם דילי, הלחם הררי של יאן, ו לחם בצל Dilly (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמרים לתוך המים החמים, ומוסיפים קמצוץ של סוכר. להפריש להוכחה.
בסיר גדול, לחמם את גבינת קוטג ' ומרגרינה עד השומן נמס.
הסר מהחום, ולהוסיף סוכר, פתיתי בצל, זרעי שמיר, מלח, סודה.
מערבבים בביצה וממיסים שמרים. מערבבים בקמח עבור בצק נוקשה.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, והופכים מספר פעמים למעיל ביסודיות.
בואו לעלות עד כפול בגודל במקום חם, בדרך כלל 50 עד 60 דקות.
מערבבים את הבצק עד שהוא מנופח.
מקום לתוך עגול 8 אינץ', חמאה 2 קדרה ליטר.
תן לעלות 30 עד 40 דקות במקום חם.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות עד חום זהוב.
מברשת עליונה עם מרגרינה מומסת.