מלית לחם ואגס דלעת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם לחם דלעת, חמאה, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דלעת מלית לחם, נקניק-דלעת תירס-מלית לחם, ו לחם דלעת-אגס.
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים אגסים ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)