לחם דלעת אהוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת האהוב. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 283 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סודה לשתיה, שמן צמחי, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם הדלעת האהוב עליי, לחם הדלעת האהוב על קארן, ו לחם דלעת שומרי משקל מועדף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני 9×5 מחבתות כיכר אינץ עם נייר קלף.
בקערה גדולה, מערבבים יחד מחית דלעת, ביצים, שמן, מים וסוכר עם מיקסר חשמלי.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לערבב את החומרים יבשים עם תערובת דלעת עד רק מעורבב.
יוצקים לתוך המחבתות מוכנות.
אופים במשך כ 50-60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.