תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת חמאת בוטנים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחם דלעת עם כוס חמאת בוטנים, גרנולה חמאת בוטנים-לחם דלעת, ו חמאת בוטנים דלעת לחם שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. בקערה אחרת, לשלב את הדלעת, ביצים, שמן, מים וחמאת בוטנים. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד רטוב.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לשני משומן 9-ב. אקס-5-אין. מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים ב 350° במשך 60-70 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.