לחם דלעת ללא גלוטן
לחם דלעת ללא גלוטן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תערובת קמח, סוכר חום, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: עוגת דלעת לחם ללא גלוטן, לחם דלעת ללא גלוטן, ו לחם דלעת ללא גלוטן.
הוראות
ציוד מיוחד: 9 על ידי 5 אינץ כיכר פאן
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח מחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ'.
לטאטא יחד את תערובת הקמח, קליפת פסיליום, סודה לשתיה, מלח כשר, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן. תניח בצד.
שים את מחית הדלעת בקערה של מערבל דוכן. (אתה יכול גם לערבב את זה ביד.) עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף 1 ביצה. כאשר הוא משולב במלואו לתוך פירה, להוסיף את הביצה השנייה. כאשר הוא משולב, מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן. כאשר הם נעלמו לתוך מחית, להוסיף את השמן ותמצית וניל. מערבבים עד בשילוב.
מסיים את החובט. עם ריצת המיקסר, להוסיף את תערובת הקמח, קצת בכל פעם, עד הקמח משולב באופן מלא. שמור את המיקסר פועל במהירות בינונית ולתת הבלילה לגדול אוורירי.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אפיית לחם הדלעת. החלק את מחבת כיכר לתוך התנור.
אופים עד הקצוות של לחם הדלעת מתחילים להתרחק הקצוות של המחבת וקיסם מוכנס לתוך מרכז לחם הדלעת יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
אפשר ללחם להתקרר במחבת במשך 20 דקות ולאחר מכן להפוך אותו על מתלה קירור. אל תחתוך את לחם הדלעת עד שהוא התקרר לטמפרטורת החדר.