לחם המנגו של צ'ינקי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מכלמתכונים דורש שמן צמחי, ביצים, מיץ לימון, מנגו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מתוק הוואי מנגו שמרים לחם (לחם מכונה), לחם מנגו, ו לחם מנגו.
הוראות
1
שלב את כל החומרים היבשים. מקציפים ביצים עם שמן ומוסיפים לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
2
מוסיפים מנגו, לימון וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
יוצקים ל -2 תבניות משומנות 8 על 4 כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס -175 מעלות צלזיוס (325 מעלות צלזיוס לתבניות זכוכית) למשך כ-60 דקות או עד שקיסם השיניים יוצא נקי.