קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם הסודה האירי של סבא מקאנדרו

לחם הסודה האירי של סבא מקאנדרו
לחם הסודה האירי של סבא מקנדרו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ארוחות הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי #56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, ו לחם סודה אירי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים מחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והסוכר. זורקים את הצימוקים עם תערובת הקמח עד לציפוי. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את הביצה, החלב והמרגרינה המומסת. מערבבים עד שכל החומרים היבשים נספגים. הופכים את הבצק על משטח מקומח ולשים לכמה סיבובים מהירים רק כדי לאזן את הבצק. ידית את הבצק כמה שפחות. פאט לתוך מעגל שטוח, ומניחים לתוך המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
מרגרינהמרגרינה
צימוקיםצימוקים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים את הלחם במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהקצוות מזהיבים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור