לחם ומילוי סלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם וסלרי מלית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 252 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סלרי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . 2005 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחם אפוי ומילוי סלרי, מילוי סלרי-עשבי תיבול, ו שורש סלרי ומילוי פטריות.
הוראות
בואו פרוסות לחם יבש אוויר במשך 1 עד 2 שעות, ולאחר מכן לחתוך לקוביות.
בתנור הולנדי, להמיס חמאה או מרגרינה על חום בינוני. מבשלים בצל וסלרי עד רך. מתבלים בעופות, מלח ופלפל. מערבבים בקוביות לחם עד מצופה באופן שווה. להרטיב עם מרק עוף; לערבב היטב.
צ ' יל, ולהשתמש כמילוי עבור טורקיה, או לאפות בתבנית תבשיל בחמאה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות.