לחם זוקיני שוקולד
לחם זוקיני שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 240 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך ביצים, קינמון, גרגרי קפה נמס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס שמן זית קישואים לחם, לחם זוקיני שוקולד, ו לחם זוקיני שוקולד.
הוראות
מניחים את זוקיני מגורד טרי במסננת מעל קערה כדי לתפוס כל לחות עודפת כפי שהוא מנקז, בעוד אתה עובד על הכנת החומרים האחרים והכנת המתכון.
אם מסיבה כלשהי קישואים שלך הוא בצד היבש, hydrate קישואים מגורר על ידי השריית אותו במים הראשונים, ולאחר מכן במקום מסננת.
מחממים תנור, מכינים מחבתות כיכר: מחממים תנור ל 177°, עם מתלה באמצע. גריז שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' עם תרסיס אפייה או חמאה.
לטאטא יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, מלח, קינמון: להקציף במרץ את הקמח, קקאו לא ממותק, סודה לשתיה, מלח, וקינמון בקערה גדולה.
להקציף עד שאין יותר גושים ואת החומרים משולבים היטב.
מקציפים סוכר וביצים, מוסיפים חמאה מומסת, גרגרי קפה מיידיים, תמצית שקדים: בקערה גדולה נפרדת, מכים יחד את הסוכר והביצים עד חלקה, כדקה. אתה יכול לעשות את זה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, או ביד עם כף עץ. (אני עצלן ולהשתמש מיקסר אבל זה קל מספיק לעשות ביד.)
מוסיפים את החמאה המומסת, גרגרי קפה מיידיים, ותמצית שקדים ומכים עד חלקה.
מערבבים קישואים לתוך תערובת ביצת סוכר, מוסיפים תערובת קמח:
מערבבים את הקישואים הקרועים לתוך תערובת ביצת הסוכר.
מוסיפים את הקמח לתערובת הקישואים ב 3 תוספות, ערבוב לשלב לאחר כל תוספת.
מחלקים את הבלילה למחבתות ואופים: לעבוד במהירות, ולחלק את הבלילה בין שתי מחבתות כיכר מוכנות. (עבודה במהירות כי ברגע החומרים היבשים מעורבבים עם החומרים הרטובים, החמצה החלה.)
אופים במשך 50 דקות ב 177°, או עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי ובקלות.
בואו להתקרר במחבת במשך 5 דקות, ואז להפעיל סכין קהה סביב הקצוות להפריד את הלחם מן המחבת.
הסר מן מחבתות כיכר ולתת מגניב לחלוטין על מתלה.
שים לב שאם אתה מנסה לחתוך את לחם זוקיני השוקולד לפני שהוא התקרר לחלוטין, זה יהיה מתפורר למדי. זה גם הכי קל לחתוך עם סכין לחם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת ללחם קישואים משוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "