לחם זר קלוע
לחם זר קלוע עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 137 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שמרים, קמח, תמצית תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו זר כתום קלוע, זר שומשום קלוע, ו לחם ביצה קלוע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, הביצה 1, קליפת התפוז, המלח, התמצית וכוס קמח 1; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשליש.
מגלגלים כל מנה ל -20 אינץ'. חבל. צמה את החבלים; צורה לזר וקצוות קמצוץ לאטום.
מניחים על תבנית משומנת. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
לזיגוג מקציפים ביצה; מברישים קלות מעל בצק.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.