קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם חג הפסחא

לחם חג הפסחא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את לחם הפסחא. מתכון זה מכין 48 מנות עם 163 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ לימון, מלח, חלמונים ותמצית ונילן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. חג הפסחא יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 25%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחם חג הפסחא, לחם חג הפסחא, ו לחם חג הפסחא.

הוראות

1
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים ביצים וחלמונים עד לצבע לימון; מוסיפים בהדרגה סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה, המלח, הווניל, מיץ הלימון והקליפה; מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים תערובת חלב ושמרים. מוסיפים בהדרגה 6 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -10 דקות.
5
מפזרים צימוקים; ללוש עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מתחלקים לשלישים. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. מעצבים כל מנה לכיכר ומניחים ב-8 אינץ ' משומן. איקס 4-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד שכמעט הוכפל, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים מהמחבתות להתקררות על מתלי תיל.