לחם חג הפסחא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את לחם הפסחא. מתכון זה מכין 48 מנות עם 163 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ לימון, מלח, חלמונים ותמצית ונילן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. חג הפסחא יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 25%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם לחם חג הפסחא, לחם חג הפסחא, ו לחם חג הפסחא.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים ביצים וחלמונים עד לצבע לימון; מוסיפים בהדרגה סוכר.
מוסיפים את החמאה, המלח, הווניל, מיץ הלימון והקליפה; מקציפים היטב.
מוסיפים תערובת חלב ושמרים. מוסיפים בהדרגה 6 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -10 דקות.
מפזרים צימוקים; ללוש עוד 5 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מתחלקים לשלישים. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. מעצבים כל מנה לכיכר ומניחים ב-8 אינץ ' משומן. איקס 4-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד שכמעט הוכפל, כ-30 דקות.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות להתקררות על מתלי תיל.