לחם חום אירי
אם יש לכם קמח, סודה לשתיה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, לחם חום אירי, ו לחם חום אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים קמח לכל מטרה, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה.
חותכים חמאה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת יוצרת פירורים עדינים.
מערבבים קמח מחיטה מלאה ושיבולת שועל מהירה לתוך תערובת החמאה.
מערבבים בעדינות יוגורט לתערובת שיבולת השועל. אם התערובת יבשה מדי להחזיק יחד, להוסיף 1 כפית חלב בכל פעם, רק עד הבצק מחזיק יחד; זה לא צריך להיות דביק.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש בעדינות על 5 פעמים כדי ליצור כדור.
מניחים את הבצק במרכז גיליון האפייה מוכן; לחתוך ' x ' גדול בחלק העליון של כיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה היטב, כ 40 דקות; להעביר מתלה להתקרר. לחם יכול להיות מוגש חם או קר.