צריך לחם צמחוני לקטו אובו? לחם חום בוסטון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 141 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, קמח שיפון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 38%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה שלבו שמונה מרכיבים ראשונים. בקערה אחרת מקציפים ביצה, חלב חמאה ומולסה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
מולסה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
תנור
2
מעבירים לשומן 9 על 5 אינץ'. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
3
אופים 45-50 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.