לחם כוסברה
זה עובד טוב כמו לחם. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך קינמון טחון, דבש, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם כוסברה, לחם תרד כוסברה צ'ייב, ו פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה גדולה. מוסיפים את שאר החומרים למעט קמח לכל מטרה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 עד 10 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת; פונה צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות כיכר, 9x5x3 אינץ'. אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך כיכר, 8 אינץ ' ארוך.
מניחים כיכרות במחבתות. לכסות ולתת לעלות במקום חם 40 עד 45 דקות או עד כפול.
חותכים חתך לאורך החלק העליון של כל כיכר.
אופים 35 עד 40 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב קול חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב. אחסן בשקית ניילון או מיכל אטום בטמפרטורת החדר.